Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΤο Πάσχα αλλιώς… στην διαφήμιση των Jumbo

Το Πάσχα αλλιώς… στην διαφήμιση των JumboΟ γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης υποδύεται έναν απρόσμενο ρόλο και αναλαμβάνει να διαφημίσει τα καταστήματα Jumbo για το Πάσχα 2024.

Τα καταστήματα Jumbo παρουσίασαν τη διαφήμιση στο Facebook αναφέροντας:

«Πώς πρέπει να κρατάς σωστά το πασχαλινό αβγό; Ποια είναι τα ανεπίτρεπτα λάθη που μπορεί να κάνεις την ώρα του τσουγκρίσματος; Ο Christos Zampounis, o άνθρωπος πίσω από το Savoir Vivre, τους καλούς τρόπους και την ευγένεια, μας παραδίδει ξεκαρδιστικά μαθήματα JUMBO πασχαλινής συμπεριφοράς. Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση πάντα με καλούς τρόπους και JUMBO».

Παράλληλα τα καταστήματα Jumbo έδωσαν και δεύτερο σποτ με πρωταγωνιστή πάντα τον Χρήστο Ζαμπούνη και τίτλο faux pas… για το λευκό φανελάκι με τιράντα/

Στο βίντεο που έχει ανεβάσει η εταιρεία στο YouTube αναφέρεται:

«FAUX PAS μια λέξη μυστήριο. Λευκό φανελάκι με τιράντα: το σύμβολο κάθε ψήστη που σέβεται τον εαυτό του. Πώς παντρεύονται αυτές οι δύο λέξεις; Και γιατί θα μας απασχολήσουν αυτό το Πάσχα; Ο μάστερ του Savoir Vivre Χρήστος Ζαμπούνης έχει την απάντηση. Γιατί “ΠΟΥ ΠΑ ρε με FAUX PAS”; Kαλό Πάσχα με JUMBO και χωρίς κόκκινες κάρτες…».

Κατά καιρούς πολλά έχουν γραφθεί και ειπωθεί για την αισθητική των… Jumbo διαφημίσεων.

Πάντως τη δουλειά τους, δηλαδή «ντόρο», την κάνουν καλά.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments