Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΤι συμβαίνει τελικά με την υγεία του;

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του;Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, Ελένη, μίλησε το πρωί της Τετάρτης σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Αρχικά στην εκπομπή «Happy Day», διέψευσε όσα μετέδωσαν νοσοκομειακές πηγές, πως η κατάσταση του τραγουδιστή είναι εξαιρετικά κρίσιμη, λέγοντας: «Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες. Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές και να μην γράφετε ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Βγήκε η κυρία Παγώνη σήμερα και είπε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα».

Στη συνέχεια η Ελένη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα», στην οποία τόνισε πως ο Δημήτρης Κόκοτας είναι πολύ καλύτερα και πως σε λίγες ημέρες θα τον ξυπνήσουν.

Στην ίδια γραμμή με την αδερφή του και η στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Κόκοτα, Σάντρα Βουτσά, η οποία τοποθετήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Πρωινό Σου Σου».

Δείτε το βίντεο:

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments