Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΘανάσης Ευθυμιάδης για Ντόλτσε Βίτα: «Στην πρεμιέρα η σύντροφός μου με άφησε...

Θανάσης Ευθυμιάδης για Ντόλτσε Βίτα: «Στην πρεμιέρα η σύντροφός μου με άφησε κι έφυγε»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη θρυλική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και τη μεγάλη επιτυχία της.

«Η πρόταση για τη σειρά μου ήρθε, μόλις έχω τελειώσει από τη δραματική σχολή, έχω τελειώσει τη συνεργασία με τον Βογιατζή πέντε χρόνια και είμαι περιζήτητος. Μετρούσε και η εξωτερική εμφάνιση. Είπα εγώ ότι θέλω να παίξω κλασικούς, δραματικούς ρόλους. Τότε με πήραν οι σεναριογράφοι του Ντόλτσε Βίτα για την πρόταση. Με είχαν δει στις εξετάσεις της δραματικής σχολής. Έψαχναν έναν νέο πρωταγωνιστή και τότε μου έδωσαν τα σενάριο ώστε να πάω διαβασμένος», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Τότε μου είπαν ότι είναι μία ποιοτική κωμωδία. Εγώ ξενέρωσα. Όταν γύρισα σπίτι, συζούσα με μία κοπέλα, πέταξα τα σενάρια στον καναπέ. Της είπα ότι πάω να περπατήσω στου Φιλοπάππου για να ξεχαστώ. Τότε εκείνη διάβασε τα σενάρια και επιστρέφοντας εγώ, μου είπε ότι πρέπει να το κάνω. Από τη στιγμή που μου το είπε, πρέπει να πάω στην οντισιόν».

«Γίνονται τα πρώτα γυρίσματα και γίνεται στη συνέχεια η πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα. Την ημέρα της πρεμιέρας, η κοπέλα φεύγει. Είχαμε ραντεβού με όλους τους συντελεστές, και εκείνη την ημέρα μού άφησε σημείωμα γράφοντάς μου ότι δεν ένιωθε ασφάλεια όταν δεν ήμουν γνωστός, τώρα που θα με ξέρουν όλα τα κορίτσια, τι θα έκανε; Θα τρελαινόταν», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments