Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleL’Olympien Art Couture: Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε τη νέα εμβληματική συλλογή αφιερωμένη...

L’Olympien Art Couture: Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε τη νέα εμβληματική συλλογή αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα


Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture» στην Πρεσβεία της Γαλλίας, με την ευγενική προσφορά του “Avaton Water”, της “Kallergis Machines” και της “Δικηγορικής Εταιρείας R&R – Έλλη Ρουμπάκου” στηρίζοντας το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, ο αγαπημένος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική του συλλογή “L’Olympien Art Couture” στην Πρεσβεία της Γαλλίας, παρουσία της Γαλλίδας Πρέσβειρας κ.Laurence Auer.

Μάλιστα ο λόγος που εκφώνησε ήταν από τα highlights της λαμπερής εκδήλωσης, εξυμνώντας μεταξύ άλλων την πολύ καλή σχέση Γαλλίας-Ελλάδας ανά τα χρόνια και δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στον designer για την δουλειά του.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με την Γαλλίδα Πρέσβειρα, Laurence Auer

Η συλλογή «L’Olympien Art Couture» είναι αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα και στην κομψότητα της Αρχαίας Ελλάδας, εμπνευσμένη από τα αγάλματα και τις ασπίδες των πολεμιστών της. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής δημιούργησε αποκλειστικά για την παρουσίαση πέντε νέα αριστουργήματα αρχαιοελληνικής γραμμής στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, με τα μοντέλα να εισέρχονται στα σαλόνια της Γαλλικής Πρεσβείας από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα στο κέντρο του κτηρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του σχεδιαστή αλλά και πολλοί καλεσμένοι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου, όπως μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Κορινθίου, η Ελένη Τσολάκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Λένα Παπαληγούρα, η Βίκυ Κουλιανού και η Φωτεινή Δάρρα.

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου

Να σημειώσουμε πως τα hairlooks των μοντέλων έφεραν την υπογραφή του Λεό Μπαζίμας ενώ το μακιγιάζ ανέλαβε ο Φρέντυ Καλομπράτσος. Μέρος των χορηγιών του fashion show δόθηκε στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών µε Ειδικές Ανάγκες ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες».

 RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments