Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleH Αντωνία Καούρη περιγράφει πώς έγινε η πρόταση των Coldplay να ανοίξει...

H Αντωνία Καούρη περιγράφει πώς έγινε η πρόταση των Coldplay να ανοίξει τις συναυλίες τους στην Ελλάδα


Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η Αντωνία Καούρη, η οποία αναφέρθηκε στις συναυλίες των Coldplay, που θα ανοίξει στην Ελλάδα αλλά και για την εμπειρία της στο The Voice και την περσινή της απόσυρση από τα προκριματικά για τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Είχα πάει μόνο στο ‘The Voice’ την εποχή του covid. Ήταν πολύ δύσκολα για εμένα ψυχολογικά, πέρναγα μία μίνι κατάθλιψη επειδή δεν μπορούσα να παίζω. Μου έλειπε τόσο πολύ να ανέβω σε μια σκηνή…Πήγα και μου έκανε απίστευτα καλό, έμαθα πράγματα και γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους… Εγώ είχα κακή στιγμή. ήμουν πολύ σφιγμένη και μετά βγήκα πολύ μαγκωμένη, όταν μου μιλούσαν. Γύρισαν και οι τέσσερις», είπε αρχικά η Αντωνία Καούρη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περσινή της υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision μαζί με τη Μαρία Μαραγκού και την τελική απόσυρσή τους.

«Επειδή δεν είχαμε χρόνο να φέρουμε την παραγωγή εκεί που θέλαμε, βγήκαμε εκτός από μόνες μας. Δε θεωρήσαμε ότι είναι καλό να πάμε με ένα κομμάτι που δε μας ταιριάζει… Φέτος η αλήθεια είναι πως δεν ξανασυζητήθηκε αλλά από του χρόνου και μετά εγώ είμαι πολύ θερμή… Δεν είχαμε το χρόνο, ήταν όλα πιεσμένα. Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι και δεν είχαμε χρόνο να το αλλάξουμε. Οπότε γιατί να το κάνουμε; Φωνητικά ήταν ok αλλά ενορχηστρωτικά και παραγωγικά δεν ήταν», εξήγησε η Αντωνία Καούρη.

Όσον αφορά τους Coldplay και το άνοιγμα των συναυλιών τους στην Αθήνα, η Αντωνία Καούρη δήλωσε:

«Κανένας δεν ξέρει το πώς με πήραν οι Coldplay, μέχρι και σήμερα. Ούτε εγώ ξέρω. Μου ήρθε ένα mail από τους διοργανωτές. ‘Πρόκειται για 8-9 Ιουνίου. Μπορούμε να έχουμε κάποιον αντιπρόσωπο, κάποιο τηλέφωνο να μιλήσουμε’. Δεν ήξερα ότι ήταν για τους Coldplay. Έστειλα το τηλέφωνο του Γιάννη Κουτσαυτάκη», αποκάλυψε η Αντωνία Καούρη και στη συνέχεια προβλήθηκε στην εκπομπή ένα βίντεο που ο συνεργάτης της, ανακοίνωνε ότι θα ανοίξει τις συναυλίες του συγκροτήματος.

«Μου πήρε καμιά εβδομάδα να το συνειδητοποιήσω. Δε μίλαγα γι’ αυτό, δεν ήξερα πως να το πω… Όπως και να έχει ετοιμάζω την παραγωγή μου. Μόνο και μόνο που μου δίνουν την ευκαιρία να ανέβω εκεί πάνω… Κάτι συνέβη που θέλω να το μάθω πάρα πολύ. Αν τους γνωρίσω θέλω να τους ρωτήσω ‘Πώς’”. Το μοναδικό πράγμα που δουλεύω αυτή τη στιγμή είναι τα κομμάτια μου και οι παραγωγές. Δεν έχω μάτια για τίποτα άλλο… Το πρόγραμμα για τους Coldplay το έχω έτοιμο. Το δουλεύω αυτές τις μέρες», κατέληξε η Αντωνία Καούρη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments