Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Σεϊταρίδης για τη σύζυγό του Όλγα Θανασιά: «Είναι η ολοκλήρωσή μου,...

Γιώργος Σεϊταρίδης για τη σύζυγό του Όλγα Θανασιά: «Είναι η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται»


Ο Γιώργος Σεϊταρίδης έδωσε μία σπάνια συνέντευξη το μεσημέρι της Τρίτης 9/4 στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να τα αφήσει όλα και να μείνει μόνιμα στο Πήλιο.

Αρχικά, ο Γιώργος Σεϊταρίδης είπε: «Τα είχα όλα γύρω στα 30, είχα λεφτά, αναγνωρισιμότητα αλλά κάτι έλειπε στο μέρος της καρδιάς. Το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση, να αξιολογήσω αυτό που ζητάει το μέσα μου. Παλεύεις με φόβους, με δαίμονες, με την αλλαγή.

Ζώντας 10 χρόνια στο Πήλιο έχω κερδίσει την ησυχία, την ηρεμία μου και μια ωραία ζωή με τη σύζυγο, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει αυτήν την ευλογιά να είμαι μαζί της».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Για μένα η Όλγα είναι η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι η γυναίκα μου. Πνευματικά, η βοήθειά μου είναι η εκκλησία. Είχα αγάπη για την εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παππάδες. Συνειδητοποίησα τα χάλια μου, τον εγωισμό μου την περηφάνεια μου. Όλοι το ξέρουμε που είμαστε εγωιστές, που έχουμε έπαρση, που είμαστε περήφανοι».

Τέλος, ο Γιώργος Σεϊταρίδης κατέληξε: «Εμένα έχει ξαναέρθει η ανάγκη να επιστρέψω στο θέατρο, περίπου 2 χρόνια το παλεύω με την απόφαση. Δεν έχω αγωνία που θα κάνω θέατρο μετά από δέκα χρόνια, σιγουρά θα είναι αλλιώς γιατί είμαι εγώ αλλιώς».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments