Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΕυρυδίκη για τον σύντροφό της Μπομπ Κατσιώνη: «Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής...

Ευρυδίκη για τον σύντροφό της Μπομπ Κατσιώνη: «Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε η Ευρυδίκη, η οποία μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, τον γιο της αλλά και τον Μπομπ Κατσιώνη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

«Πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει πάντα να προβάλλει τη δουλειά του. Εννοείται ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα μιλήσω και για τα προσωπικά μου, αλλά δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να λέω ή ενδιαφέρει τον κόσμο», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Για τον Μπομπ Κατσιώνη, η Ευρυδίκη εξομολογήθηκε: «Ο Μπομπ είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν. Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου, από τη μία άκουγε Iron Maiden και από την άλλη Ευρυδίκη».

Όσον αφορά την ηλικία της αλλά και τη σχέση με τον γιο της, η Ευρυδίκη ανέφερε: «Φέτος έσβησα 56 κεράκια και λέω “μωρέ είμαι εγώ 56, δεν είμαι”. Προσπαθούσα να είμαι κοντά στον γιο μου, ένιωθα ενοχές όταν έπρεπε να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τη δουλειά και να είμαι και καλή μαμά, προσπάθησα, δεν ξέρω αν τα κατάφερα».

Τέλος για την Eurovision και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, η Ευρυδίκη σχολίασε: «Πιστεύω ότι η Μαρίνα Σάττι θα πάει καλά το τραγούδι της έχει κάτι το τραβηχτικό, κολλάς. Το “Ζάρι” δεν είναι κοντά στα ακούσματά μου, αλλά ακούγοντάς το έχει κάτι που με τραβάει. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δώσω συμβουλές γιατί όσες φορές πήγα στη Eurovision δεν πήρα καλές θέσεις».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments