Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλένη Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε: «Μου πήρε δύο...

Ελένη Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε: «Μου πήρε δύο με τρία χρόνια, ήταν βάσανο»


Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ώρες μέσα από την εκπομπή της και με αφορμή το θέμα που συζήτησε στην εκπομπή της με την δερματολόγο, Μπέττυ Λαζαρίδου, πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας για τις φωτοδερματοπάθειες, ανέφερε πως στο παρελθόν αντιμετώπισε δερματικό θέμα στο σημείο του ντεκολτέ της το οποίο χρειάστηκε να προφυλάσσει από τον ήλιο.

«Εγώ ας πούμε το περνούσα (σ.σ. δερματοπάθεια) στο ντεκολτέ μου, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Είχε πάθει μια ευαισθησία και με το που με έπιασε ο ήλιος στο σημείο αυτό άρχισα να βγάζω μερικά σπιθουράκια που είχα τρομερή φαγούρα, δεν μπορούσα να καθίσω καθόλου στον ήλιο, έπρεπε να καλύψω τελείως το ντεκολτέ μου», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια η πρόσθεσε Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Μου πήρε δύο – τρία χρόνια, να βάζω υψηλού δείκτη αντηλιακά προσώπου στο σημείο και να το κρύβω για να μου περάσει και να μπορώ να κάθομαι στον ήλιο, βέβαια τώρα βάζω 5 κιλά αντηλιακό. Ήταν βάσανο. Το έχω δει να το περνάνε και άλλοι άνθρωποι, μετά σαν να περνάει αυτό».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments