Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑναστασία: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχω να δω τη...

Αναστασία: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχω να δω τη μητέρα μου έναν χρόνο να κλαίει»


Η Αναστασία έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρωινό και στην Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για τις τσιγγάνικες ρίζες της.

«Τα τελευταία δυο χρόνια η ζωή μου έχει αλλάξει από το 0 στο 100. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχω να δω έναν χρόνο τη μητέρα μου να κλαίει. Της έχω πάρει όλα τα προβλήματα που είχε στο μυαλό της. Όταν ήμουν πιο μικρή, τη ρώταγε, “μαμά, αν πάω να τραγουδήσω κι εγώ, θα κλαις κι εσύ σαν αυτές τις μαμάδες;” και μου έλεγε, “όχι κορίτσι μου, εγώ ξέρω τι παιδί έχω”. Βέβαια, σε ό,τι ποίημα και αν έλεγα έκλαιγε. Ο μπαμπάς μου είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο μαγαζί, δε λείπει ποτέ» ανέφερε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.

«Δεν υπάρχει ιδιαίτερος χώρος για προσωπική ζωή. Με φλερτάρουν αλλά, αν δε δώσεις κι εσύ ιδιαίτερο πάτημα, δε φλερτάρουν πιο έντονα» είπε στη συνέχεια για τον ρόλο που έχει το φλερτ στη ζωή της.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ξαναέλεγα ότι έχω τσιγγάνικες ρίζες. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μη φοβάσαι μήπως δημοσιευθεί κάτι. Τα ξέρετε κυριολεκτικά όλα για μένα…Ρατσισμό δεν έχω βιώσει ποτέ» κατέληξε η Αναστασία.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments