Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleSurvivor 2024: Αυτός είναι ο Έλληνας pop star που θα τραγουδήσει στο...

Survivor 2024: Αυτός είναι ο Έλληνας pop star που θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης


Την Κυριακή 14 Απριλίου θα δούμε την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor 2024 και ο Acun Ilicali ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις, φαγητό, ποτό και διασκέδαση για τους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Στην Καραϊβοκή θα ταξιδέψει για να διασκεδάσει τους παίκτες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό ο μεγαλύτερος pop star της Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση και θα βρίσκεται στην ένωση, εκεί όπου θα είναι και οι συμμετέχοντες του τουρκικού Survivor.

 

Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν και πρώην παίκτες του Survivor που είχαν κερδίσει έπαθλα, όπως είναι η Ρία Κολοβού, ο Μάριος Πρίαμος, αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όταν ακούστηκε το όνομά του κάποιοι «ξίνησαν» κι εκείνος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Fay’s Time» τους πρότεινε ξύδι.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Δεν χάρηκαν αυτές (Ασημίνα και Δαλάκα) που έχουν κλέψει τους κανόνες του παιχνιδιού. Θα πρέπει να αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί κυρίως η Ασημίνα δεν θέλει εμένα και τον Μπάρτζη και τον Σχίζα. Μετά τις διακοπές να μπει να παίξει και λίγο. Τι Survivor κάνει αυτή; Αν δεν μπορείς πας σπίτι σου. Με μικροπρέπειες, μικρότητες, με τοξικές καταβολές, προσπαθούν να αμαυρώσουν το πάρτι της Ένωσης. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, ξύδι».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments