Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣωκράτης Φάμελλος: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της συζύγου του – «Δεν...

Σωκράτης Φάμελλος: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της συζύγου του – «Δεν ήμουν παρών και…»


Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» ,

Μεταξύ άλλων, ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του και το γεγονός ότι δεν ήταν όσο παρών θα ήθελε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων «έσπασε».

«Δυστυχώς δεν ήταν μικρή η περίοδος της ασθένειας και η δική μου απουσία με τις υποχρεώσεις του υπουργείου ήταν πολύ δύσκολη πολλές φορές να είμαι εκεί που πρέπει. Δεν έχουν καμία σημασία τα δικά μου ταξίδια και η κούραση. Σημασία έχει πως δεν μπορούσες πάντα να είσαι εκεί που πρέπει. Χρειάστηκε να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη επειγόντως από ταξίδι στο εξωτερικό με τον Αλέξη Τσίπρα για θέμα υγείας.

Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για την απώλεια. Θα προτιμούσα να μη συνεχίσω. Αυτό που είναι σημαντικό πάντως είναι πως μπόρεσε μετά η οικογένεια να κρατηθεί. Το βλέπω τώρα μετά από 6 χρόνια. Ας το αφήσουμε. Το βλέπω από την οικογένεια της Πόπης και από τη δική μου και του Πέτρου (του γιου του).

Και οι γονείς της Πόπης, που ήταν μαζί μας για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα μου, δεν σταμάτησαν να είναι δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό που μπόρεσε αυτή η συνεκτική οικογένεια να βρίσκει μια άλλη και αδέλφωσαν. Συνεχίζουν έτσι και θεωρώ ότι αυτά είναι από τα στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία μας και τη ζωή μας. Αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα να έχω τέτοιες στιγμές», είπε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Φάμελλος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments