Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν «μαϊντανό»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν «μαϊντανό»


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο κανάλι Raw House στο Youtube και αυτή τη φορά έφτιαξε ένα διαιτητικό κέικ και απάντησε στις… υποθέσεις των θαυμαστών του για εκείνον.

«Δεν είμαι ποτέ οξύθυμος στις σχέσεις μου. Είμαι πολύ καλός, όταν δεν βαριέμαι. Είμαι ζηλιάρης αλλά δεν το δείχνω. Είμαι και Σκορπιός να σου θυμίσω. Δεν θέλω να το δείξω. Ούτε ιδιότροπος είμαι, είμαι easy going άνθρωπος. Είμαι μυστικοπαθής. Πρέπει να τα λέω όλα; Ακόμη και στη μάνα μου είμαι μυστικοπαθής, δεν θέλω να λέω τίποτα. Βαριέμαι να μιλάω. Κάποια πράγματα που κάποιοι τα θεωρούν σημαντικά, εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά. Οπότε δεν θα θεωρήσω ότι πρέπει να τα πω. Θα κάνω ό,τι μου γουστάρει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσο για εκείνους που τον έχουν χαρακτηρίσει «μαϊντανό», λόγω των δηλώσεών του στην τηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Ταπεινός ήμουν πάντα και είμαι, δεν κάνω τρέλες. Αν με βλέπει κάποιος κάθε μέρα στην τηλεόραση με δηλώσεις, λογικό είναι να με πει κάποιον μαϊντανό. Αν δεν μιλήσω θα λένε, γιατί δεν μιλάς;».

«Ποιος δεν έχει κερατώσει στις σχέσεις του; Το έχω κάνει κατά καιρούς, είναι σωστή υπόθεση για μένα. Να πω ψέματα;» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Τέλος όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με τη Μαρία Παπαγεωργίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Δεν στεναχωριέμαι που δενέχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει! Δεν θέλω να απαντήσω, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί κάπου να με περιμένει».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments