Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜόδαΜια εμβληματική συλλογή αφιερωμένη στο ολυμπιακό ιδεώδες με την υπογραφή του Βασίλειου...

Μια εμβληματική συλλογή αφιερωμένη στο ολυμπιακό ιδεώδες με την υπογραφή του Βασίλειου Κωστέτσου


Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, ο καταξιωμένος, Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος δημιούργησε μια εμβληματική συλλογή, που αντλεί την έμπνευσή της  από το ολυμπιακό ιδεώδες και την Αρχαία Ελλάδα. Και το όνομα αυτής; «L’Olympien Art Couture»! Η παρουσίασή της έλαβε χώρα στην Πρεσβεία της Γαλλίας, με την ίδια την Γαλλίδα Πρέσβειρα, Laurence Auer, να δίνει το παρών ενώ ο λόγος που εκφώνησε ήταν από τα highlights της λαμπερής εκδήλωσης, εξυμνώντας μεταξύ άλλων την πολύ καλή σχέση Γαλλίας-Ελλάδας ανά τα χρόνια και δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στον designer για την δουλειά του.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο σχεδιαστής, η κινητήριος δύναμη για δημιουργία ήταν τα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδας καθώς και οι ασπίδες των πολεμιστών της. Μάλιστα αποκλειστικά για το εν λόγω event, δημιουργήθηκαν 5 αριστουργήματα με αρχαιοελληνική γραμμή, στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Το show είχε μοναδική ατμόσφαιρα, με τα μοντέλα να κατεβαίνουν την επιβλητική, μαρμάρινη σκάλα στο εσωτερικό της Γαλλικής Πρεσβείας και να διασχίζουν γεμάτα αυτοπεποίθηση και δυναμισμό τα σαλόνια του κτηρίου, αναδεικνύοντας μοναδικά τις δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του σχεδιαστή αλλά και πολλοί καλεσμένοι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου, όπως μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Κορινθίου, η Ελένη Τσολάκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Λένα Παπαληγούρα, η Βίκυ Κουλιανού και η Φωτεινή Δάρρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Λένα Παπαληγούρα

Τα hairlooks των μοντέλων έφεραν την υπογραφή του Λεο Μπαζιμας ενώ το μακιγιάζ ανέλαβε ο Φρεντυ Καλομπρατσος. Μέρος των χορηγιών του fashion show δόθηκε στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών µε Ειδικές Ανάγκες ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες».

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments