Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈφη Αχτσιόγλου: Η περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο...

Έφη Αχτσιόγλου: Η περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο


Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα η Έφη Αχτσιόγλου, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησης τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Έφη Αχτσιόγλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι πέρασε μία επίμονη ίωση με επιπλοκές και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Έφη Αχτσιόγλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας.

Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους. Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments