Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΔιαμαντής Καραναστάσης: Από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στα έδρανα της Βουλής- Το...

Διαμαντής Καραναστάσης: Από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στα έδρανα της Βουλής- Το love story με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου


Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση, ενώ τις τελευταίες ημέρες αρκετοί κάνουν λόγο για σύννεφα που έχουν μπει ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε «άθελά» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη. Θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν.

Το παρασκήνιο για τις φήμες χωρισμού

Στη διάρκεια της πρότασης μομφής το τριήμερο από 26 έως 28 Μαρτίου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε μία εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση, ασκώντας έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Όμως ενώ θα περίμενε κανείς σε αυτή τη δύσκολη κοινοβουλευτική φάση, κατά την οποία η Ζωή «πήρε πάνω της σχεδόν όλη την αντιπολίτευση», να έχει δίπλα της έναν δικό της άνθρωπο, τον σύντροφό της δηλαδή, αφού κι εκείνος είναι βουλευτής, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε κοντά της ολόκληρη την Κοινοβουλευτική της Ομάδα, εκτός από εκείνον.

Το ζευγάρι, που ζούσε έναν παθιασμένο έρωτα, λέγεται ότι ήρθε σε ρήξη με αφορμή τη συζήτηση για το επόμενο βήμα στην πολύχρονη σχέση τους αλλά και ανυπέρβλητα προσωπικά προβλήματα που κλόνισαν την επικοινωνία του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Τελευταία υπήρχε στασιμότητα στη σχέση, από την οποία η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήθελε να δραπετεύσει, προχωρώντας στη δημιουργία οικογένειας, γεγονός που έβρισκε αντίθετο τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση. Εκείνη πιστεύει πολύ στον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας και, με βάση το γεγονός ότι η ίδια είναι υπέρμαχος της μητρότητας, θεώρησε ότι ένα παιδί θα ήταν αυτό που θα έδενε τη σχέση τους ακόμα περισσότερο. Εκείνος όμως, όντας πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο του, φαίνεται πως δεν ενθουσιαζόταν με την ιδέα αυτή.

Πληροφορίες από το περιβάλλον τους επιμένουν ότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος της ρήξης, που άρχισε να γίνεται εμφανής όταν η Ζωή έλειπε και από τα πρόσφατα γενέθλια του Διαμαντή στις 2 Μαρτίου. Όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι. Υπήρξαν και βασικές διαφωνίες σε ζητήματα που άπτονται συμπεριφορών σε μια κοινή συμβίωση δύο ανθρώπων.

Η απάντηση του Διαμαντή Καραναστάση στις φήμες χωρισμού

Ξέσπασε ο Διαμαντής Καραναστάσης μέσα από το Instagram για όλα όσα ακούγονται σχετικά με την κρίση στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» απάντησε σε έντονο ύφος για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

«Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους» έγραψε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

«Κάνοντας λόγο με τα κίτρινα δημοσιεύματα, είναι σα να τα διαψεύδει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και τόνισε ότι δεν το κάνει άμεσα αλλά έμμεσα.

«Έχουμε μια πληροφορία που λέει ότι ο κύριος Καραναστάσης στις 20 του μηνός βρέθηκε καλεσμένος, ήθελε ο ίδιος να παρακολουθήσει μία παράσταση. Στις 20 όμως Μαρτίου όλοι είδαν τον Διαμαντή Καραναστάση και περίμεναν ότι δίπλα του θα βρεθεί και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όμως η θέση δίπλα του έμεινε κενή, είτε γιατί τις έτυχε κάτι…»  είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και τότε ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι θα μπορούσε να έχει πάει και με έναν φίλο του.

«Από ρεπορτάζ που έχουμε κάνει προκύπτει ότι ο κύριος Καραναστάσης είτε έχει βαρύ πρόγραμμα είτε βρίσκεται γενικά σε μία αναζήτηση…» τόνισε ξανά η Φωτεινή Πετρογιαννη και ανέδειξε ένα ακόμα θέμα, αφού ο ίδιος αποχώρησε από θεατρική παράσταση που ήταν να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα είχε εκδοθεί και σχετικό δελτίο Τύπου.

Λίγο νωρίτερα, ανήρτησε τρεις φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, τονίζοντας ότι είναι πάντα παρών στις συνεδριάσεις και γράφοντας ότι τη μόνη ημέρα που έλειπε ήταν βαριά ασθενής και είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής.

Με αυτόν τον τρόπο, εμμέσως, ο Διαμαντής Καραναστάσεις διαψεύδει όλα τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για χωρισμό από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το Love Story της Ζωής και του Διαμαντή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 2014. Λίγα χρόνια μετά αποφασίζει να χωρίσει και να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Το 2016 γνωρίζει τον Διαμαντή Καραναστάση στο φουαγιέ του θεάτρου Τέχνης. Είχε προηγηθεί ένα mail που της είχε στείλει ο ίδιος το 2015 για την ακέραια θέση που είχε κρατήσει η ίδια στο δημοψήφισμα, οπότε και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έκτοτε, οι δύο τους έγιναν αχώριστοι. Μαζί σε ταξίδια, παραστάσεις και βόλτες, μαζί και στην πολιτική.

«Οπωσδήποτε παίζει ρόλο ο Διαμαντής σε πολλά πράγματα. Εννοείται πως και όλη του η πορεία μέσα στην “Πλεύση Ελευθερίας” αλλά και όσα έχουμε κάνει μαζί από την πρώτη στιγμή και στην “Πλεύση Ελευθερίας” και στη ζωή μας, είναι καθοριστικά. Θέλω να κάνω παιδιά και μπορεί και να κάνω. Θα δούμε» είχε πει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Διαμαντή Καραναστάση σε μία από τις συνεντεύξεις της.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης στην κοινή τους συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου τον Οκτώβριο του 2023 διηγήθηκε με χιούμορ την δική του εκδοχή από την ημέρα της γνωριμία τους.

«Συγγνώμη, δεν θέλω να μιλάω συνέχεια αλλά θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το ξέρει πάρα πολύ ο κόσμος. Γιατί σε αυτές τις ιστορίες ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Εγώ σου είπα, θα σε εκθέσω σήμερα. Το 2015 λοιπόν, που η Ζωή ήταν ηρωίδα για πάρα πολύ κόσμο, της είχα γράψει ένα πολύ ζεστό email, είχα γοητευτεί από αυτή τη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, σε μια περίοδο που συνέβαιναν έντονα πράγματα στη Βουλή. Αυτό το μήνυμα δεν το είδε ποτέ. Ένα χρόνο μετά βρίσκομαι στο θέατρο Τέχνης και την συναντώ, λέω θα τη μιλήσω. Μόλις την βλέπω της λέω “Ζώη…” και λιποθυμάει», είπε γελώντας ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιέγραψε την πραγματική ιστορία της γνωριμίας τους λέγοντας: «Έχω πάει στο θέατρο Τέχνης, βγαίνουμε από την παράσταση, όντως ήταν εκεί ο Διαμαντής, με φωνάζει, εγώ όντως είχα εντυπωσιαστεί και αρχίζει να μου λέει για εκείνο το email που μου είχε γράψει. Αρχίζει μου μιλάει, πράγματι γοητεύομαι και από εκεί και πέρα δεν σταμάτησε ποτέ αυτή η σχέση. Νομίζω ήταν κάτι κεραυνοβόλο».

«Υπάρχουν φορές που γυρνάμε στο σπίτι μετά από μια δύσκολη ημέρα και μπορεί να ρίξουμε τους τόνους, αλλά μπορεί και να τους αυξήσουμε. Προσπαθούμε να κρατάμε την δουλειά μακριά από το σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν γίνεται. Είναι μια καθημερινή δοκιμασία. Φροντίζουμε να κάνουμε συχνά πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική. Κάνουμε τις βόλτες μας, τους περιπάτους μας», κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο ρόλος που τον έχει σημαδέψει

Ο ρόλος που τον έχει σημαδέψει στην καλλιτεχνική του πορεία ήταν αυτός στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο Διαμαντής Καραναστάσης σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Breakfast @Star” είχε πει σχετικά:  «Προσπάθησα πάρα πολύ και πέρασα στο Πολυτεχνείο. Μετά, σιγά σιγά αφού άρχισα να ψάχνω μόνος μου, κυνήγησα τη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα – εκτός από τα παιδιά μου. Για μένα είναι πολύ περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και στο θέατρο και στην τηλεόραση και να λένε ακόμα, “Ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”. Από την άλλη είναι η δουλειά μου, δεν το έκανα για να με καταλαβαίνουν».

Ο γάμος του με την σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει δύο παιδιά από τον γάμο με την σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη και πάντα για αυτόν η κόρη του και ο γιος του θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Όπως, μάλιστα, μας εκμυστηρεύεται, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που εκτιμάει στη Ζωή είναι η στάση της απέναντι στα δύο του παιδιά. «Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη», έχει πει ο ίδιος.

Η απώλεια του πατέρα του που του στοίχισε

Ο Διαμαντής Καραναστάσης έχει χάσει τον πατέρα του για τον οποίο σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Λοιπόν έχει εξομολογηθεί: «Πήρα αρκετή αγάπη, με τον πατέρα μου, τον οποίο “έχασα” πρόσφατα και μου λείπει αδιανόητα πολύ, είχα μια ιδιαίτερη σχέση. Ήμασταν φιλαράκια. Πήγαινα στη Λάρισα κι έπινα ουισκάκια με τον πατέρα μου. Βλέπω αγώνα στην τηλεόραση και αν υπάρξει κάποια φάση, γυρνάω να πάρω το τηλέφωνο να του τηλεφωνήσω, να το σχολιάσουμε. Έπειτα το αφήνω κάτω, πετάω το κινητό.

Έχω ακόμα τον αριθμό τηλεφώνου του στο κινητό μου. Είναι ο Γιάννης μου και τον ακούω να μου μιλάει κάθε μέρα. Την ημέρα που “έφυγε” ήταν σαν να μπήκε μέσα μου όλη η ενέργεια του. Κοίταζα ένα απόγευμα το θέατρο και είπα: “Πατέρα μου, να σε είχα εδώ να σε κάνω περήφανο” και μόλις τελείωσα τη φράση μου, ξαναείπα μόνος μου: “Μη σε νοιάζει, ρε Διαμάνταρε, μη σε νοιάζει… βγες και κάν’ το, εδώ είμαι εγώ”. Αυτό θα μου έλεγε, “Διαμάνταρε”, αυτή ήταν η λέξη που μου λείπει. Την άκουγα συνέχεια από το στόμα του».

Ποιος είναι ο Διαμαντής Καραναστάσης

Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1974 στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και σκηνοθέτης. Το όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με το θέατρο και σπούδασε στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει μια πολύχρονη πορεία στο θέατρο όπου έχει αναλάβει και την παραγωγή σε παραστάσεις, τηλεόραση, αλλά και σινεμά.

Πρωταγωνίστησε σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, οι οποίες έχουν τιμηθεί με βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, αλλά και από διεθνή φεστιβάλ. Ακόμα έχει δανείσει τη φωνή του σε πάνω από 7.500 τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές και επιλεγμένες ταινίες animation studio movies. Ο guest ρόλος ωστόσο που κανείς δεν έχει ξεχάσει και είναι άξιος αναφοράς, είναι στη δεύτερη σεζόν της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» που μάλλον τον κυνηγάει μέχρι σήμερα λόγω των ασταμάτητων επαναλήψεων της σειράς: Ήταν ο γιατρός που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα η Ελένη Βλαχάκη όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό μετά το τροχαίο που είχαν μόλις πήραν το δίπλωμα οδήγησης.

Ο γιατρός φλερτάρει την «γκαρσόνα» ανοιχτά μόνο που στην πορεία αποδεικνύεται ότι είναι παντρεμένος και απλά «παίζει» σε αντίθεση με την Ελένη που είχε όντως «τσιμπηθεί» μαζί του.

 

Φυσικά, εκτός από το guest στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», στις «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και στις «7 Θανάσιμες πεθερές», ο Διαμαντής Καραναστάσης έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων οι «Λίφτινγκ», «Η αγάπη ήρθε από μακριά», «Με θέα στο πέλαγο», «Κρυφά μονοπάτια» και «Γιούγκερμαν» αν και το πρόωρο κόψιμο της τελευταίας μάλλον τον απογοήτευσε και θέλησε να απέχει από την τηλεόραση.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments