Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧωρισμός-βόμβα για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη- Η δημοσιογράφος έφυγε από το...

Χωρισμός-βόμβα για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη- Η δημοσιογράφος έφυγε από το σπίτι


Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά φαίνεται πως ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή ύστερα από επτά χρόνια σχέσης.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day ο καλός φίλος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, που θα πάντρευε τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη, ανέφερε από την πλευρά του: «Υπάρχει μια κρίση από τότε που ήρθε η Μαρία από το Survivor. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός, έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν. Σας λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και ξέρω. Εγώ θέλω και τους το είπα και χθες ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments