Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑντίνοος Αλμπάνης: Αντιδράσεις με το tweet για τη γυναίκα που αρνήθηκε να...

Αντίνοος Αλμπάνης: Αντιδράσεις με το tweet για τη γυναίκα που αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ μαζί του


Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media, ένα tweet που έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Απριλίου, ο ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν δίστασε να ανοίξει διάλογο μαζί τους στο Twitter και να απαντήσει στις απορίες τους, ενώ μετά τις αντιδράσεις, προέβη σε νέα ανάρτηση, όπου έγραψε: «Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις».

Η ανάρτησή του συζητήθηκε έντονα από όσους τον ακολουθούν και όχι μόνο. «Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, στο οποίο ο Αντίνοος Αλμπάνης και απάντησε: «Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

Κάποιος άλλος του έγραψε: «Το “Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο” είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια».

Και σε αυτό απάντησε, τονίζοντας: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος».

Τέλος, ένα ακόμη σχόλιο που δέχτηκε ήταν: «Το γεγονός ότι δεν αφορούσε καν εσένα και ούτε εσύ συγκεκριμένα της προκάλεσες φόβο απλώς αποτελούσες έναν ακόμη άγνωστο για εκείνη που ενδεχομένως να ήθελε να της κάνει κακό το σκέφτηκες; Ή πρέπει να τα παίρνουμε όλα προσωπικά;». Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε σχετικά με αυτό: «Το ότι η παρουσία μου και μόνο μπορεί να προκαλεί φόβο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο μια οποιαδήποτε στιγμή είναι κάτι που με επηρεάζει και που έχω ανάγκη να βρω έναν τρόπο να το διαχειρίζομαι με τον ψυχίατρο μου».

Δείτε μερικά σχόλιαRELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments