Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΤζώνυ Θεοδωρίδης – Φωτεινή Τσακίρη: Η φωτογράφιση ως Ιησούς και Παναγία που...

Τζώνυ Θεοδωρίδης – Φωτεινή Τσακίρη: Η φωτογράφιση ως Ιησούς και Παναγία που θα προκαλέσει αντιδράσεις


Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησαν ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και η Φωτεινή Τσακίρη από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στην οποία συμμετείχαν για τις ανάγκες του περιοδικού ΚΟΙΤΑ, όπου πόζαραν ως Ιησούς Χριστός και Παναγία αντίστοιχα.

«Είναι ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ που ελπίζω να πάει καλά. Μου πρότειναν να κάνω τον Ιησού Χριστό. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, θα βγει όμως κάτι καλό σίγουρα. Θα το αποδεχθεί ο κόσμος», είπε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που προκαλώ εύκολα. Είμαι έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια, σε αυτή τη δουλειά είσαι πάντα έτοιμος για όλα».

H Φωτεινή Τσακίρη είπε από την πλευρά της: «Είναι μοναδική εμπειρία το να ενσαρκώνεις την Παναγία. Η στιγμή που προσπαθείς να κάνεις έστω και ένα καρέ είναι πολύ ιδιαίτερη και μοναδική. Ανυπομονώ και ελπίζω ο κόσμος να το αποδεχθεί με πολλή αγάπη, γιατί με πολλή αγάπη το κάναμε κι εμείς».

«Αντιδράσεις υπάρχουν πάντα για όλα τα θέματα πια. Διανύουμε δύσκολες και περίεργες εποχές, είμαστε όλοι με ακονισμένα νύχια και έτοιμοι να σχολιάσουμε τους πάντες και τα πάντα», πρόσθεσε η Φωτεινή Τσακίρη.

«Μπορεί κάποιοι να σκανδαλιστούν αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τουλάχιστον οι προθέσεις μας δεν ήταν κακές. Εγώ δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή ότι είναι κάτι που προσβάλλει τη θρησκεία. Ίσα-ίσα θεωρώ ότι την υμνεί», κατέληξε η Φωτεινή Τσακίρη.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments