Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣάκης Τανιμανίδης: «Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ξανά το World Party με τον...

Σάκης Τανιμανίδης: «Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ξανά το World Party με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο 1ος κύκλος έκλεισε απότομα»


Καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή το δημοφιλές World Party που παρουσίαζε παρέα με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Πολύ πριν γίνω παρουσιαστής αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις, γύρω στα 22-23, όταν σπούδαζα μηχανικός στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Πήγα στην Αμερική και το σπούδασα. Όταν γύρισα, έκανα μία δική μου εταιρεία παραγωγής και πούλησα ένα project στην τηλεόραση, το World Party, και… προσέλαβα τον εαυτό μου ως παρουσιαστή», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης πρόσθεσε: «Δεν είμαι συγκεντρωτικός, είμαι πολυπράγμων. Συγκεντρωτικός είναι να έχω όλες τις ευθύνες πάνω μου. Σε μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Έχω τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για να μπορέσω να είμαι πολυπράγμων.

Στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός είναι η αλήθεια. Στο Dragons είχα το όραμα και έφερα το format στην Ελλάδα. Πριν 2-2μιση χρόνια, όταν είπα ότι θα το κάνω, όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενείς μου έλεγαν: καταπληκτική ιδέα αλλά στην Ελλάδα; Εγώ ήθελα να δείξω ότι μέσω αυτού του show οι νέοι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά και να κάνουν τα επιχειρηματικά όνειρά τους πραγματικότητα».

«Το ‘χουμε σκεφτεί με τον Γιώργο (Μαυρίδη) να ξανακάνουμε το World Party, τώρα που ξαναμιλάμε. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε λίγο απότομα, υπάρχει ένα κενό μέσα μας. Δεν θα ήταν άσχημο να ταξιδέψω στον κόσμο τώρα», κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments