Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδια«Ο νόμος εξισώνει την καναβουριά με την ηρωίνη» (1989)

«Ο νόμος εξισώνει την καναβουριά με την ηρωίνη» (1989)Στις 9 Φεβρουαρίου 1997 μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο του Μελωδία Fm 100 και σε συνεργασία με το περιοδικό ΜΕΤΡΟ, μια ιδιαίτερη ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα την απομυθοποίηση και την αποποινικοποίηση ή όχι της ινδικής κάνναβης.

Την εκπομπή επιμελήθηκαν ο Γιώργος Αλλαμανής, ο Αποστόλης Καπαρουδάκης και ο Γιάννης Λώλος, οι οποίοι στη δίωρη διάρκεια της εκπομπής συνομίλησαν τηλεφωνικά με δεκάδες εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών, σχετικά με το θέμα. Οι απόψεις τους δημοσιεύθηκαν αργότερα στο ΜΕΤΡΟ.

Ανάμεσά τους και ο Άκης Πάνου, ο οποίος προτίμησε, αντί για τηλεφωνική επικοινωνία, να παραχωρήσει μια παλαιότερη δήλωσή του, όπως αποτυπώθηκε το 1989 σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του Δευτέρου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, που έγινε με την ευθύνη του Γιώργου Τσαγκάρη και με την παρουσία της δημοσιογράφου κ. Καρανασοπούλου, του γιατρού κ. Δούκα και του αστυνομικού συντάκτη Πάνου Σόμπολου.

Οι απόψεις του λαϊκού δημιουργού, που μπορείτε να ακούσετε στο video, νομίζω πως παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Υ.Γ.: Η παρούσα αναφορά επρόκειτο να δημοσιευθεί χθες, Κυριακή 7 Απριλίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τον θάνατο του Άκη Πάνου. Δημοσιεύεται σήμερα για καθαρά τεχνικούς λόγους.

https://www.youtube.com/watch?v=4EECyYeYblc

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments