Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google σάς αποκαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από τον άγνωστο αριθμό που...

Η Google σάς αποκαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από τον άγνωστο αριθμό που μόλις σας κάλεσε


Η Google εργάζεται πάνω σε μια λειτουργία, τόσο απλή και χρήσιμη που θα σας κάνει να αναρωτιέστε τι κάνατε τόσο καιρό χωρίς αυτήν.

Πρόκειται για έναν τρόπο να αναζητούμε τους άγνωστους αριθμούς που μας καλούν, απευθείας από την οθόνη των πρόσφατων κλήσεων.

Αυτό θα γίνεται πατώντας μονάχα το κουμπί με το όνομα «Lookup» στην έκδοση beta της εφαρμογής Google Phone, το οποίο μόλις πατηθεί εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης του συγκεκριμένου αριθμού.

Αν και η εφαρμογή αποτελεί προεπιλογή των κινητών Google Pixel, μπορούν να την κατεβάσουν και όσοι έχουν λογισμικό Android. Το κουμπί «Lookup» συνοδεύεται από τις επιλογές «αποκλεισμός» και «ιστορικό».

Δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στην ημέρα που σας καλεί κάποιος άγνωστος αριθμός και αρνείστε πεισματικά να απαντήσετε – και ορθώς πράττετε! Ωστόσο, αμέσως μετά καταλήγετε στη διαδικασία αντιγραφής-επικόλλησης στην αναζήτηση της Google προκειμένου να δείτε ποιος/α σας αναζητούσε και τι ενδεχομένως ήθελε.

Xρήστης του X σημειώνει σε άλλη του ανάρτηση πως η Google εργάζεται σε ένα πλήκτρο που θα φέρει τις περιλήψεις mails Gemini στην Android έκδοση του Gmail.

Όπως φαίνεται, μόλις το πατάτε, θα μπορείτε να έχετε μια σούμα ενός email που έχετε λάβει και η οποία θα δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments