Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆντζελα Δημητρίου: Πότε θα γίνει η βάφτιση της εγγονής της – Θα...

Άντζελα Δημητρίου: Πότε θα γίνει η βάφτιση της εγγονής της – Θα πάρει τελικά το όνομα της γιαγιάς της;


Οριστικό τέλος στις σχέσεις τους φαίνεται πως έβαλαν η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αυτό προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με το όνομα που θα πάρει η εγγονή της Άντζελας Δημητρίου, στη βάφτιση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια Σου», η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της «Μιχαέλα Αγγελική» και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

«Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνέχεια δημοσιεύονται τέτοιες φήμες, ενώ εκείνοι δεν ασχολούνται. Σέβονται τη δημόσια δήλωση της Άντζελας Δημητρίου ότι θέλει να μείνει μόνη της και να ηρεμήσει. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για οριστική ρήξη στην οικογένεια.

Στο μνημόσυνο της γιαγιάς της, η Όλγα δεν έδωσε το παρών γιατί δεν ήθελε να καταγραφεί η παρουσία της από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Δεν ισχύει το δημοσίευμα που την ήθελε να κάνει μόνη της τρισάγιο.

Τόσο η Όλγα όσο και ο Φώτης επισκέπτονται το μνήμα της γιαγιάς τακτικά, όταν το αισθάνονται. Η καθημερινότητά τους είναι όλη γύρω από το παιδί τους και δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με τη ζωή τους. Επίσης δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής του ονόματος του παιδιού τους. Η στάση τους όλους αυτούς τους μήνες τα λέει όλα. Η σιωπή είναι χρυσός» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments