Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠύρρος Δήμας για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Στο πρόσωπο της βρήκα μια σύντροφο που...

Πύρρος Δήμας για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Στο πρόσωπο της βρήκα μια σύντροφο που έχει τα ίδια πιστεύω με εμένα»


Ο εμβληματικός Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής µε τη Ν.∆. Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τους στόχους του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Πρόσφατα ενωθήκατε µε τα ιερά δεσμά του γάμου µε την αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα και περιμένετε το πέμπτο παιδί σας… Τι σας έκανε να προχωρήσετε σε ένα τόσο σημαντικό βήμα;

Είμαι άνθρωπος µε βαθιά πίστη στον θεσμό και στις αρχές της παραδοσιακής οικογένειας. Στο πρόσωπο της Αφροδίτης βρήκα μια σύντροφο που έχει τα ίδια πιστεύω µε εμένα και επέλεξα µε αυτόν τον άνθρωπο να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής.

Για πέμπτη φορά μπαμπάς. Συναισθήματα;

Τα ίδια, σαν την πρώτη φορά που γεννήθηκε η Ελένη. Η κοράκλα µου. Τα ίδια συναισθήματα που είχα για τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα µου. Τα ίδια τώρα και µε την Ελευθερία.

Πώς και επιστρέψατε από την Αμερική, όπου ζήσατε για αρκετό χρονικό διάστημα;

Εδώ είναι η πατρίδα µου, εδώ είναι η βάση µου και από εδώ ξεκίνησαν όλα. Ξεκινάω πάλι την προσπάθειά µου από εδώ, για να σηκώσω την Ελλάδα ψηλά στην Ευρώπη, για να διεκδικήσω για τους Έλληνες περισσότερα για την Παιδεία, τον αθλητισμό, την άμυνα, την κλιματική αλλαγή και την ανάπτυξη της χώρας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments