Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ «Αδέκαστος Επιθεωρητής» αποκαλύπτει: «Πήρα από τα ενέσιμα που κάποιοι τα παίρνουν...

Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» αποκαλύπτει: «Πήρα από τα ενέσιμα που κάποιοι τα παίρνουν χωρίς να είναι διαβητικοί»


Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του τηλεπαιχνιδιού «Τhe Chase», Ηλίας Αλεξίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας Vita με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις αρθρώσεις του λόγω των κιλών και πως κατάφερε να χάσει ένα μεγάλο μέρος αυτών.

«Πρέπει να χαθούν. Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ, είχαμε συζητήσει για τη φλεγμονή και ότι είχα μία περίπτωση αρθρίτιδας. Είχε και μία υποβόσκουσα οστεοαρθρίτιδα. Άρχισε όχι μόνο να με ενοχλεί, αλλά κάποιοι μπορούν να δούνε ότι στο Chase είχα κάποιο κινητικό πρόβλημα όταν έβγαινα, το οποίο προερχόταν από τα γόνατα. Είχα ένα σοβαρό θέμα στα γόνατα» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

«Ο ορθοπεδικός μου είπε ότι αν δεν χάσεις και τα άλλα 20 κιλά, δεν θα γλιτώσεις τώρα την αντικατάσταση της άρθρωσης. Αυτή η έλλειψη κινητικότητας είναι πολύ άσχημη για εμένα. Με καθήλωσε σε μία διαδρομή από πολυθρόνα μέχρι τηλεόραση και κρεβάτι και τουαλέτα. Και όλο αυτό γινόταν με πατερίτσες επί ένα μήνα. Εγώ είμαι διαβητικός. Τον Φεβρουάριο άλλαξα θεραπεία και πήρα κάποια από τα ενέσιμα, τα οποία κάποιοι τα παίρνουν χωρίς να είναι διαβητικοί. Με βοήθησε να έχω κορεσμό και μαζί με αυτήν την έλλειψη κινητικότητας και διάθεσης, εμένα μου ερχόταν το φαγητό και το έστελνα πίσω. Περιόρισα πολύ τις ποσότητες επειδή είχα το κίνητρο. Με βοήθησε το φάρμακο. Δεν θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι θέλεις να κάνεις» συνέχισε ο Ηλίας Αλεξίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments