Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΝίκος Ψαρράς για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη: «Περιμένουμε να βγει απόφαση...

Νίκος Ψαρράς για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη: «Περιμένουμε να βγει απόφαση γιατί είμαστε κατηγορούμενοι»


Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για το θέατρο, την οικογένειά του αλλά και την αγωγή που έκανε εις βάρος του ο Γιώργος Κιμούλης.

«Όταν πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία, οι πρώτες μέρες με τον γιο μου ήταν δύσκολες. Ο γιος μου στο ταξίδι μας στην Ιαπωνία μου τα «έχωσε», γιατί είχε να με δει ένα δίμηνο. Τα παιδιά αναρωτιούνται πολλές φορές αν η δουλειά είναι πιο σημαντική από αυτά. Θέλει προσπάθεια να τα πείσεις για το αντίθετο», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

«Τα αγόρια ενώ είναι κολλημένα με τη μητέρα τους, το θέλουν το πρότυπο του πατέρα. Από τότε που ήταν μωρό, μιλούσαμε στο παιδί μας σαν να είναι ενήλικας. Πρόσφατα ο γιος μου γύρισε και μου είπε “είμαι παιδί, το κατάλαβες; είμαι παιδί και θα κάνω και λάθη”».

«Ξαφνικά παντρευτήκαμε και πολύ ξαφνικά γίναμε και γονείς. Ο γάμος θέλει δουλειά, δεν μπορείς να θεωρείς τον άλλο δεδομένο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Σχετικά με την αγωγή που μας έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, περιμένουμε να βγει μία απόφαση γιατί είμαστε κατηγορούμενοι. Είμαι υπέρ του να βγαίνουν οι άνθρωποι και να μιλάνε αν κακοποιούνται. Πάντα βάζω τον εαυτό μου στη θέση του πατέρα. Αν πείραζαν τον γιο μου, πως θα αισθανόμουν;», κατέληξε ο Νίκος Ψαρράς.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments