Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleJ2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 7ο live

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 7ο live


Το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας το έβδομο live του J2US. Τα 13 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής προκειμένου να αποσπάσουν καλές βαθμολογίες και καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή αλλά και τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ένα από τα ζευγάρια έπρεπε να αποχωρήσει.

«Σ’ αυτό το σημείο να πω ότι διαφορά σας ήταν πραγματικά ελάχιστη. Κρίθηκε στο νήμα η αποχώρηση», τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στο πλευρό του είχε τον Χρήστο Κούτρα με την Στέλλα Κονιτοπούλου και τον Γιάννη Καπετάνιο με την Μαρία Καρλάκη.

Τελικά, αυτοί που αποχώρησαν από το «Just the 2 of Us» ήταν ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου, παρόλο που έκαναν μια από τις πιο δυνατές εμφανίσεις της βραδιάς.

«Υπέροχο το ταξίδι του Just. Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ, εξελίχθηκα και γι’ αυτό χαίρομαι. Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά και με μια καλή εμφάνιση. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και είμαι τυχερός γιατί κέρδισα πολλούς φίλους μέσα από αυτό το show. Έκανα κάτι διαφορετικό για πρώτη φορά στη ζωή μου και συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είπε ο Χρήστος Κούτρας μετά την αποχώρησή του.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα φύγουμε. Νίκο Κοκλώνη βοηθάς πολύ κόσμο και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να είμαι εδώ», δήλωσε από την πλευρά της η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Δείτε το βίντεo

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments