Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο… είναι καλύτερο...

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο… είναι καλύτερο να ξεκουράζεται»


Η Αγγελική Ηλιάδη με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Νικηφόρου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» το πρωινό της Κυριακής  7 Απριλίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τα τελευταία νέα γύρω από την υγεία της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Αν εννοείς για σχέση, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Είμαι ελεύθερη και ωραία. Με φλερτάρουν και μου αρέσει. Μακάρι να προκύψει και κάτι παραπάνω από φλερτ. Είμαι έτοιμη για τα πάντα στη ζωή μου. Οτιδήποτε όμορφο είναι καλοδεχούμενο», δηλώνει η Αγγελική Ηλιάδη.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή δεν μου άρεσε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Όσο το ακούω όμως μου αρέσει περισσότερο, έχει κάτι το ιδιαίτερο. Όταν διαγωνίστηκα για να πάω στη Eurovision το έκανα με μεγάλη χαρά, δεν το μετάνιωσα. Δεν θα το ξανάκανα όμως, είναι κάτι που ταιριάζει σε άλλα κορίτσια, πιο νέα», απαντά η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση, υποδεικνύοντας τη Josephine ως την ιδανική εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision.

«Είναι στο σπίτι η γιαγιά μου, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ταλαιπωρείται, θα το πω απλά, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται», εξομολογείται η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ.

«Εγώ δεν μπορώ να μεταδώσω κανένα αρνητικό συναίσθημα στα παιδιά μου. Έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου αρκετές δυσκολίες, τις έχω ξεπεράσει και έχω γίνει ένας πολύ ανθεκτικός άνθρωπος», τονίζει χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα του ΑΝΤ1.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments