Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο First Dates επιστρέφει - Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος;

Το First Dates επιστρέφει – Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος;


Το First Dates επιστρέφει στο Star με νέα ραντεβού και παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Star: «Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, επιστρέφει μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο First Date!

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει για 2η τηλεοπτική σεζόν το First Dates, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 23:15!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει ενθουσιασμένη όλους τους singles, που αναζητούν την αγάπη, για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού! Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ! Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική μετρ, υποδέχεται τους daters και τους παροτρύνει να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και στο φλερτ».

Δείτε τρέιλερ για την πρεμιέρα του First Dates:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments