Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Σαν ψέμα»: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της νέας...

«Σαν ψέμα»: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς του Open


Οι πρωταγωνιστές και οι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν μαζί το πρώτο επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του Open «Σαν ψέμα» λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς.

Η γλυκιά ιστορία, που έχει στην απαρχή της ένα αναγκαίο και μεγάλο ψέμα που λέει ο μπαμπάς (Νίκος Πολυδερόπουλος) στην κόρη του (Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου), έρχεται στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 για να μας δείξει ότι η ζωή επιφυλάσσει καθημερινά εκπλήξεις.

Στην επίσημη πρεμιέρα, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Gold Class του The Mall Athens, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, μίλησαν τόσο για τους χαρακτήρες τους, όσο και για μικρά και μεγαλύτερα ψέματα που λένε ή έχουν ακούσει.

Μαζί τους στην avant premiere βρέθηκαν και ο Φειδίας Ηροδότου με τον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου, οι οποίοι ερμηνεύουν το ομώνυμο τραγούδι της σειράς.

Το παρών στην προβολή του πρώτου επεισοδίου έδωσε και ο CEO της Barking Well Media Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους δημοσιογράφους τόσο για την σειρά, όσο και για άλλα project που έρχονται σύντομα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αγαπημένης του Κατερίνας Γερονικολού.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments