Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΤο κόλπο για να μάθετε αν σας ταιριάζουν τα καρέ μαλλιά

Το κόλπο για να μάθετε αν σας ταιριάζουν τα καρέ μαλλιά


Tα καρέ μαλλιά συνεχίζουν να είναι οι πρωταγωνιστές του hairstyle. Μάλιστα φέτος οι κομμωτές προβλέπουν ότι η bob-mania θα συνεχίσει να εξελίσσεται και το κούρεμα θα απογειωθεί.

Η tiktoker Amy Chang με βίντεο που δημοσίευσε στο ΤikΤok δείχνει τι να κάνετε πριν δοκιμάσετε το κοντό καρέ. Εξηγεί αν το κόψιμο θα σας ταιριάζει και θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Συγκεκριμένα η Amy Chang χρησιμοποιεί δύο μολύβια και μια μεζούρα για να δει πώς θα φαίνεται.

Πρώτα, τοποθέτησε ένα μολύβι στο πλάι κάτω από το πηγούνι της και το άλλο μολύβι κάθετα ακριβώς κάτω από το αφτί της. Η απόσταση από το κάτω μέρος του αυτιού μέχρι το σημείο που έχει το άλλο μολύβι θα καθορίσει εάν το καρέ θα της ταιριάζει.

«Εάν η μέτρηση είναι μεγαλύτερη από 5 εκατοστά, τότε καλύτερα να αφήσετε μαλλιά σας μακριά καθώς αυτό το μήκος είναι ιδανικό για το σχήμα του προσώπου σας, αν είναι μικρότερη από 5 εκατοστά τότε το bob σας ταιριάζει».

@theaussierapunzel #duet with @bondenavant such a good hair tip 🥰 comment your results! #longhair #hairtips #shorthair #hairstyle #longhairtips ♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

Οι κομμωτές λένε πως όσοι έχουν πιο στρογγυλεμένα πρόσωπα μπορεί να επωφεληθούν από ένα μακρύτερο μήκος μαλλιών, παρά από ένα bob κούρεμα ως το πηγούνι, ενώ όσες έχουν τετράγωνο ή σε σχήμα καρδιάς πρόσωπο τότε το καρέ αποτελεί μία καλή επιλογή.

Ο Sky Kim κομμωτής με έδρα τη Νέα Υόρκη συνιστά σε όσες γυναίκες δοκιμάσουν το κοντό καρέ να επισκέπτονται το κομμωτήριο κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες έτσι ώστε να κρατήσουν το κούρεμα «φρέσκο» ενώ σημειώνει πως όσες έχουν φράντζα καλό είναι να πηγαίνουν συχνότερα.

 RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments