Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΟ Sin Boy αποκάλυψε τον λόγο που εξαφάνισε το «Mama» από το...

Ο Sin Boy αποκάλυψε τον λόγο που εξαφάνισε το «Mama» από το Youtube (vid)


Ο Sin Boy έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε γνωστό Youtuber και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που εξαφάνισε το «Mama» από όλες τις μουσικές πλατφόρμες

Ο Sin Boy έδωσε συνέντευξη σε γνωστό Youtuber και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την επιτυχία του «MAMA» αλλά και για την ξαφνική εξαφάνιση του από το Youtube.

«Ο λόγος που έχει χιτ το ΜΑΜΑ ήταν η χορογραφία με το τιμόνι! Δεν ήταν το τραγούδι, αλλά ο χορός που έγινε challenge, και η χορογραφία έγινε viral. Και το κομμάτι ήταν dope, πάρα πολύ, αλλά το άκουγε ο κόσμος για να βγάλει τη χορογραφία» είπε αρχικά.

«Αυτοί στράβωσαν μαζί μου επειδή εγώ έσβησα το ΜAMA. Ο λόγος που στράβωσα εγώ μαζί τους, είναι ο εξής: τους λέω παιδιά αυτό το πρότζεκτ έχει δύο εκδοχές. Εγώ θέλω τα καλύτερα, θέλω τον καλύτερο ηχολήπτη, τον καλύτερο σκηνοθέτη, θέλω να βγάλουμε moves που δεν υπάρχουν στο ελληνικό rap game.Τα μοιραζόμαστε δια τέσσερα για να βγει όσο πιο γαμάτο, και ό,τι βγει μετά είναι δια τέσσερα, ή τα πληρώνω όλα εγώ, και το κομμάτι είναι δικό μου! Και μου λενε, δικό σου το κομμάτι, πλήρωσε τα όλα εσύ. Δεν το πίστευαν το κομμάτι, μου λεγαν τι είναι αυτό ρε μπρο. Όταν έσβησα το κομμάτι, έσβησα το δικό μου κομμάτι» σημείωσε στη συνέχεια.

«Χρεώθηκα, ζήτησα δανεικά, έπεσα πολύ χαμηλά για να καταφέρω να ανέβω ψηλά. Και μετά αυτοί λέγανε ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ; Κι όταν εγώ τους παρακάλαγα να γίνει το κομμάτι μας, και όχι μου, τότε τι λέγανε; Εν τέλει ήταν το κομμάτι μου το ΜΑΜΑ, αλλά αυτό ήρθε με ένα τίμημα» κατέληξε.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments