Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα μιλάνε πρώτη φορά για τη...

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα μιλάνε πρώτη φορά για τη γνωριμία τους και την πρόταση γάμου


Καλεσμένοι στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα, οι οποίοι λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, μίλησαν για την κοινή τους ζωή, την απόσταση που τους κρατά συχνά μακριά αλλά και για τις σχέσεις της ηθοποιού με τα παιδιά του συζύγου της.

Η πρώτη γνωριμία

«Γύρω στο 2014 είχα μία φίλη η οποία δούλευε μαζί με τον Πέτρο, όταν ο Πέτρος ήταν αντιδήμαρχος του Πειραιά και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήμουν κι εγώ τότε μόνη μου. Χρόνια μετά, μια φίλη που είχε ένα παιδί μικρό και έψαχνε πολύ τις δράσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα και υπήρχε η οργάνωση “ΓΗ” στην οποία ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος.

Εγώ δεν το ήξερα τότε, η οργάνωση έκανε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Πήγα εκεί με τη φίλη μου παρέα και είδα κάποιον που μου άρεσε πολύ», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Φαντάστηκα θα ήταν γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος. Πήγα στη λαϊκή εκεί που είχαν στήσει, ψώνισα, ενώ δεν μαγειρεύω καθόλου, γέμισα το ψυγείο μου, δεν μου έπιασε όμως την κουβέντα. Ξαναπήγα δεύτερη φορά και αυτή η κοινή φίλη μου τον γνώρισε. Α, λέω… αυτός είναι ο Πέτρος; Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η πρόταση γάμου

Όσον αφορά την πρόταση γάμου η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε: «Είχε γίνει στην αρχή της σχέσης μας η πρόταση γάμου», ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον και φτιαγμένοι να είμαστε μαζί».

Η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

Ωστόσο στην εκπομπή μίλησε και η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη, Σοφία η οποία προκάλεσε συγκίνηση με το μήνυμά της για τον πατέρα της.

«Μου έλειπε ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή και τώρα μου λείπει, δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα να τον βλέπω. Τον αγαπάω πάρα πολύ, του έχω αδυναμία, δεν ξεχωρίζω κανέναν  από τους γονείς μου. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχω για την ιστορία.

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, είναι δύσκολο να έχεις αυτό το επίθετο. Είναι ένα όνομα που και με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα. Αυτό το έχει ζήσει ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το έζησα εγώ με τον αδερφό μου», είπε η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη.

Η συγκίνηση της Δήμητρας Ματσούκα

Μια έκπληξη περίμενε όμως και τη Δήμητρα Ματσούκα, αφού η αδελφή της, Μαρία μίλησε στην εκπομπή για τις παιδικές της αναμνήσεις και τις αξέχαστες στιγμές τους.

Οι αφηγήσεις της προκάλεσαν δάκρυα συγκίνησης στη Δήμητρα Ματσούκα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments