Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝάσος Παπαργυρόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη : «Γοητεύτηκα από την “καθαρότητα” που είδα...

Νάσος Παπαργυρόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη : «Γοητεύτηκα από την “καθαρότητα” που είδα σε εκείνον»


Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

«Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το επέλεξα λόγω του Στέφανου, επειδή είδα ότι έρχεται ένας άνθρωπος “καθαρός”, νέος, με φρέσκες ιδέες, που δίνει ανοίγματα στον νέο κόσμο. Έστειλα την αίτηση και μετά από μερικές εβδομάδες μου ήρθε ένα mail, χωρίς να γνωρίζω κάποιον μέσα από το κόμμα, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν», είπε αρχικά  ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Όσο για την αντίδραση του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απάντησε: «Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε καλή επιτυχία. Ούτε και στη μητέρα μου άρεσε η ενασχόλησή μου με την πολιτική, μου λέει: θα σε φάει το κατεστημένο».

«Γοητεύτηκα από την “καθαρότητα” που έχει ο Στέφανος, ήταν πολύ εγκάρδιος και είχα τη στήριξή του σε αυτό που πάω να κάνω. Είναι κοντά στις δονήσεις της κοινωνίας», είπε κλείνοντας ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments