Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Ζαρίφη για το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: «Έχουμε αρρωστήσει»

Κατερίνα Ζαρίφη για το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: «Έχουμε αρρωστήσει»


Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν έντονα φορτισμένη στην εκπομπή της «Οδός Ζαρίφη 2» έπειτα από το στυγερό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους που στοίχισε τη ζωή στην Κυριακή.

Η παρουσιάστρια εμφανώς στενοχωρημένη ξέσπασε και τοποθετήθηκε για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Αρχικά, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Ως πλάσματα που κυκλοφορούμε σε αυτή την κοινωνία. Δεν μπορούμε να μην επηρεαζόμαστε από την καθημερινότητά και τη επικαιρότητα. Το ότι αυτή η επικαιρότητα είναι τόσο ζωφερή, δυσκολεύει τη δική σας ζωή, τη δική μας και όλων τον ανθρώπων που έχουν ενσυναίσθηση, όλων των ανθρώπων που από χθες το απόγευμα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, έχουμε αρρωστήσει με μία λέξη… “χάνομαι”!

Σήμερα έπεσε η αυλαία για την Κυριακή Γρίβα. Έπεσε άδικα. Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και μια φράση να μας κάνει να εξοργιζόμαστε: “Το περιπολικό δεν είναι ταξί”. Δεν θα έπρεπε όταν υπάρχει ανάγκη να είναι ταξί; Δεν θα έπρεπε να είναι ασθενοφόρο; Αφού υπήρχε έξω από το ΑΤ μια κοπέλα έρχεται και λέει “βοήθεια”, δεν θα έπρεπε να είναι η σανίδας σωτηρίας της; Δεν είναι ακόμα μία τηλεοπτική τοποθέτηση. Σας μιλάω ειλικρινά, είμαι ένα άνθρωπος που νιώθω ανίσχυρος, που βλέπω μια κοπέλα να χάνεται γιατί για ακόμα μια φορά, δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε».

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη πρόσθεσε: «Είναι μια ακόμη φορά που το Hellenic δεν τιμάει το όνομά του. Το περιπολικό δεν είναι ταξί, αλλά όταν ζητάω βοήθεια, ζητώ βοήθεια. Όταν ζητάω σωτηρία, ζητάω σωτηρία. Γιατί σήμερα η Κυριακή θα ήταν ανάμεσά μας. Μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε. Μιλάω στους ανθρώπους που βιώνουν κακοποίηση».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments