Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΗ Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα»

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα»


Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα», επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την εκπομπή να ολοκληρώνετε πριν από το Πάσχα.

Σε κουβέντα με τον Τάκη Χατζή, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει γίνει μία προσέγγιση στην Ελεονώρα Μελέτη να κατέβει στις Ευρωεκλογές.

«Είχα ένα ρεπορτάζ πριν τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε γίνει μία προσέγγιση στην κυρία Ελεονώρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Μαθαίνω ότι 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χατζής.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με χαμόγελο: «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος -πόσο ωραία τα λέω- του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα, δε θα πούμε κάτι άλλο και τα υπόλοιπα εν καιρώ», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για προσέγγιση από κόμμα για τις Ευρωεκλογές.

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους συναδέλφους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, μετά την είδηση ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται.

«Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα μέσα από το βήμα του σταθμού. Όχι σε συνεντεύξεις στημένες ή μη στημένες, στα λεγόμενα πεσίματα που λέμε εμείς. Όντως χθες με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μάς ανακοινώθηκε ότι για φέτος το Mega Καλημέρα ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου λόγω των απαιτήσεων των Ευρωεκλογών», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments