Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Σεβδικαλής: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση για το τροχαίο που υπέστη -...

Γιάννης Σεβδικαλής: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση για το τροχαίο που υπέστη – «Όταν μπήκα στο χειρουργείο, ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα»


Ο Γιάννης Σεβδικαλής φωτογραφήθηκε μαζί με την σύντροφό του Σοφία Κουρτίδου στο περιοδικό OK! και μίλησε μεταξύ άλλων για το τροχαίο που υπέστη αλλά και αν έχει βιώσει ποτέ ρατσισμό.

Είδες τη ζωή σου να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή.

Όταν μπήκα στο χειρουργείο, ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα. Δεν μου ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι θα μου ακρωτηριάσουν τα πόδια πριν μπω, αλλά έκαναν το καλύτερο δυνατό και έκριναν ότι ήταν αναγκαίο να συμβεί. Όταν ξύπνησα, κατάλαβα από μόνος μου ότι έχασα και τα δύο μου πόδια από τα γόνατα και κάτω. Ήμουν όμως ευγνώμων και χαρούμενος που ήμουν ζωντανός, έχοντας στο πλευρό μου τους δικούς μου ανθρώπους. Πέρα από την οικογένειά μου και τους φίλους μου, ήρθαν γνωστοί αλλά και άνθρωποι ακόμη που δεν τους γνώριζα καν για να μου συμπαρασταθούν. Μία εβδομάδα που ήμουν στο νοσοκομείο έκαναν ουρές για να μου μιλήσουν.

Έχεις νιώσει ποτέ να σε αντιμετωπίζουν ρατσιστικά;

Ελάχιστες φορές έχουν υπάρξει περίεργα σχόλια, αλλά δεν με αγγίζουν. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν έχουν βιώσει τραύματα στη ζωή τους, οπότε δεν μπορώ να τους κρίνω. O ρατσισμός πηγάζει από μέσα μας. Έχει να κάνει με το πώς νιώθει κάποιος με τον εαυτό του, αλλά και με τις αρχές και την παιδεία που παίρνει από το σπίτι του. Αυτό που λέω συχνά όμως είναι ότι πρέπει να μην επηρεαζόμαστε από κακεντρεχή σχόλια. Να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, να μας σεβόμαστε.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments