Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΈξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να...

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται»


Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το θέμα και τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν το τελευταίο 24ωρο.

«Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη άκουσα τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή να αφήνει αιχμές ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω και προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν ή φερθεί άσχημα ή ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου από τη θέση της παρουσιάστριας. Έχω υπερασπιστεί συνεργάτες μου, έχω αποχωρήσει από projects για να υπερασπιστώ συνεργάτες μου. Μπορούν να σας πουν το πόσο όμορφα μίλησα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτή την αιχμή, αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, γιατί με θίγει πρωτίστως ως άνθρωπο και μετέπειτα ως επαγγελματία», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Δεν σκοπεύω να κινηθώ νομικά αλλά ο Θοδωρής Ρακιντζής μετέφερε μία πληροφορία που δεν ξέρω από πού και πώς του ήρθε. Είναι δυνατόν μία παρουσιάστρια να αποφασίσει για το αν θα κοπεί μία εκπομπή σε έναν σταθμό; Να παρεμβαίνω ή να παίρνω αποφάσεις για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι;», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη εμφανώς ενοχλημένη.

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές, τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι», ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments