Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΤο κόμμα που του έκανε πρόταση για τις Ευρωεκλογές

Το κόμμα που του έκανε πρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη που δεν είναι άλλο από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ).

Ο πρόεδρος του κόμματος, Φίλιππος Καμπούρης, μιλώντας στην Espresso, δήλωσε ότι «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, ενδιάμεσο πρόσωπο σε αυτές τις συζητήσεις είναι επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή.

Έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες και είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων από τον γνωστό τραγουδιστή, που θέλουμε και ελπίζουμε ο ίδιος να είναι στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, για την πατρίδα και την οικογένεια, και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν τόσο ξεκάθαρα για την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Θα είναι τιμή για εμάς, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο».

«Περιμένουμε τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε και επίσημα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας. Θεωρούμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα πει το “ναι” και θα είναι πρωταγωνιστής στον ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», ανέφερε ο κύριος Καμπούρης.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments