Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν την ήθελαν στο «Παρά 5»

Σμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν την ήθελαν στο «Παρά 5»


Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre, «Κρίμα», παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά 5» αλλά και τον αγώνα που έκανε μέχρι να μπορέσει να «ξεκλειδώσει» τον εαυτό της.

«Ο τελευταίος άνθρωπος που θέλανε για τον ρόλο της Ντάλιας ήμουν εγώ… Δε με θέλανε καθόλου γιατί ο Μιχάλης Μαρίνος πίστευε ότι είμαι πάρα πολύ σοβαρό άτομο και ότι θα διαβάζω διάφορα βιβλία στα γυρίσματα. Δε ξέρω πως του είχε καρφωθεί αυτό. Ότι εγώ θα είμαι σοβαρή στα γυρίσματα, σαν αυτές τις παλιές δασκάλες και θα διαβάζω διάφορα βιβλία, και δε θα έχει πλάκα. Τελικά κάποια στιγμή φτάσαμε σε εμένα, και λύθηκε πολύ γρήγορα αυτή η παρεξήγηση με τα βιβλία. Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι το πρόσωπο αυτό είναι πολύ γελοίο και όχι σοβαρό. Μου την είπαν μετά αυτή την ιστορία», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη για το «Παρά 5».

«Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλή. Τραγική. Είχα δυο εαυτούς. Έναν πάρα πολύ εξωστρεφή εαυτό που έκανε αηδίες όταν ένιωθε οικειότητα και όταν έπρεπε να αναλάβω ευθύνες ήμουν πολύ εσωστρεφής. Ένιωθα έναν τρόμο… Έκανα τεράστιο αγώνα για να εκτεθώ. Στη σχολή έλυσα πολλά προβλήματα, αλλά και μετά τη σχολή, μου πήρε πολύ χρόνο μέχρι να δείξω αυτό που είμαι… Έχω παρεξηγηθεί με πάρα πολύ κόσμο γιατί νομίζουν ότι είμαι σνομπ, ενώ εγώ νιώθω φόβο, και τρόμο…

Πρώτη μέρα στη σχολή, εγώ χάλια, δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος, σκεφτόμουν ότι θα πάω και θα με κοιτάνε όλοι, και πρέπει να κάνω κάτι να τους τρομάξω. Πάω, ανοίγω την πόρτα απότομα, ανάβω κι ένα τσιγάρο – με πολύ ύφος – και γυρνάνε όλοι και με κοιτάνε. Αντιπαθέστατη. Αυτά τα παιδιά, ήταν κανονικά. Εγώ ήμουν τόσο φοβισμένη αλλά να μη το δουν αυτοί γιατί θεωρούσα ότι αν το καταλάβουν θα το δω στα μάτια τους και θα γίνω χειρότερα…» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Παλιά είχα κάνει κάποιες μηνύσεις σε περιοδικά, που τις κέρδισα, υπήρχαν άνθρωποι και εκδότες από πίσω, τώρα στα social που να κάνω μήνυση, στο κουνελάκι; Επίσης, επειδή θέλω να με προστατεύω, πολλά αποφεύγω να τα διαβάζω, βάζω λίγο φίλτρο σε αυτό, ξέρω ότι θα με πειράξει γι’ αυτό προβλέπω και δεν τα διαβάζω», είπε σε άλλο σημείο η Σμαράγδα Καρύδη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments