Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήshowbizΟ Νότης Σφακιανάκης δέχτηκε πρόταση για να κατέβει στις ευρωεκλογές: Το κόμμα...

Ο Νότης Σφακιανάκης δέχτηκε πρόταση για να κατέβει στις ευρωεκλογές: Το κόμμα που τον προσέγγισε


Ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται να είναι κοντά στην υποψηφιότητα για τις ευρωπαϊκές εκλογές

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετό διάστημα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε σε άλλη «πίστα» και συγκεκριμένα σε αυτή της Ευρωβουλής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα κόμμα που είναι πολύ κοντά στις ακροδεξιές απόψεις που έχει εκφράσει επανειλημμένα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ).

Ο πρόεδρος του κόμματος, Φίλιππος Καμπούρης, μιλώντας στην Espresso, δήλωσε ότι «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο».

«Έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες και είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων από τον γνωστό τραγουδιστή, που θέλουμε και ελπίζουμε ο ίδιος να είναι στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, για την πατρίδα και την οικογένεια, και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν τόσο ξεκάθαρα για την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Θα είναι τιμή για εμάς, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο».

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, το ότι έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αυτό είναι ξεκάθαρα επιλογή δική του. Θα κάνει το comeback του καλλιτεχνικά μόλις ο ίδιος το επιθυμήσει.

Περιμένουμε τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε και επίσημα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας. Θεωρούμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα πει το “ναι” και θα είναι πρωταγωνιστής στον ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», ανέφερε ο κύριος Καμπούρης σχετικά με την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τη νυχτερινή ζωή.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments