Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΟ Γιαννόπουλος αποκάλυψε πώς προέκυψε η μυθική ατάκα «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;»:...

Ο Γιαννόπουλος αποκάλυψε πώς προέκυψε η μυθική ατάκα «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;»: Τι είπε για τη νέα ταινία του Οικονομίδη (vid)


O δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις ατάκες που έχει πει αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Οικονομίδη.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα (4/4) ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ατάκες που έχει πει καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Οικονομίδη.

Αρχικά αναφέρθηκε για τη μυθική ατάκα «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;». Πιο συγκεκριμένα είπε: «Το πετσόκομμα δεν θυμάμαι αν ήταν γραμμένο στο σενάριο. Το σκαμπό και τα μπιμπ ήταν δικό μου γιατί ήμασταν στην 35η λήψη και τα είχα πάρει στο κρανίο. Μόλις το είπα, ο Γιάννης κάνει “Αυτό είναι!”».

Ο ηθοποιός συνέχισε μιλώντας για τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Οικονομίδη. «Ο Γιάννης κάνει πολλές πρόβες. Όταν πήγα για πρώτη φορά στα γυρίσματα για τη ταινία του Γιάννη και επειδή ήθελα να συνεργαστώ μαζί του είχα μάθει μέχρι και τη τελεία απέξω. Μόλις ξεκινήσαμε μου κάνει “Τι είναι αυτά;”. Είναι ζήτημα χρόνου ο Γιάννης να αναγνωριστεί παγκοσμίως, γιατί έχει μια γλώσσα μοναδική» κατέληξε ο ηθοποιός.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments