Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜουσικά ΝέαΚράτα με σφιχτά: Λάκης Παπαδόπουλος & Βάλια Τσιργιώτη παρουσιάζουν το νέο δίσκο...

Κράτα με σφιχτά: Λάκης Παπαδόπουλος & Βάλια Τσιργιώτη παρουσιάζουν το νέο δίσκο στο Half Note


Η FM Records με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Λάκη Παπαδόπουλου, με τον τίτλο Κράτα με σφιχτά, την Πέμπτη 11 Απριλίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Μαζί του η Βάλια Τσιργιώτη που ερμηνεύει τα τραγούδια του δίσκου.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο μεγάλος μουσικός-συνθέτης-τραγουδιστής που γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας. Περισσότερα από 50 τραγούδια από την ατέλειωτη δισκογραφία του, όπως η «Σερενάτα», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Γυριστρούλα», «Της νύχτας τα ηχεία» και πολλά πολλά ακόμα παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας, θυμίζοντάς μας τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή μας.

Ο νέος του δίσκος Κράτα με σφιχτά με τη Βάλια Τσιργιώτη, κυκλοφορεί από την FM Records και έχει ακριβώς τον ίδιο σκοπό και χαρακτήρα.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου ο Λάκης Παπαδόπουλος θα ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club και με συνοδοιπόρο του τη Βάλια Τσιργιώτη θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον νέο τους δίσκο, πρωτότυπα κομμάτια που γράφτηκαν ειδικά για τη φωνή της Βάλιας και ο κόσμος ήδη έχει αγαπήσει από την  πρώτη στιγμή της κυκλοφορία τους. Από το “Όσα λες και όσα λέω”, τη “Δράμα”, το ντουέτο τους στο τραγούδι “Τι δεν καταλαβαίνεις;” Έως τα «Πιάνω ουρανό» και «Κράτα με σφιχτά» (το ομώνυμο τραγούδι) του δίσκου, ενώ φυσικά ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει ήδη το τραγούδι «Πλακεντίας» που ερμηνεύει ο ίδιος ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Φυσικά, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Λάκη Παπαδόπουλου, του δικού μας Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, καθιστώντας τη βραδιά μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε σε βάθος τον Λάκη του χθες και του σήμερα.

Ταυτότητα παρουσίασης «Κράτα με σφιχτά» του Λάκη Παπαδόπουλου

  • Ερμηνεύει η Βάλια Τσιργιώτη

Μουσικοί:

  • Δημήτρης Μπέλλος: Πιάνο – πλήκτρα
  • Γιώργος Γερματσίδης: Μπουζούκι
  • Μάνος Ιατρίδης: Κιθάρα

 

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments