Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Νίκος Κοκλώνης τήρησε ίσες αποστάσεις στο...

Κατερίνα Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Νίκος Κοκλώνης τήρησε ίσες αποστάσεις στο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα»


Συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων  από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Νίκο Κοκλώνη και τις δηλώσεις του στο θέμα της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε ότι δεν της άρεσε που ο Νίκος Κοκλώνης, με τον οποίο διατηρούν στενή φιλία, τήρησε ίσες αποστάσεις και του το είπε ανοιχτά ότι την πείραξε.

«Με πείραξε, του το είπα κιόλας. Το συζήτησα κιόλας μαζί του γιατί τα λέω όλα μαζί του. Για εμένα αυτό είναι αληθινή φιλία και πραγματικά είμαι ευγνώμων απέναντί του, γιατί αν δεν ήταν ο Νίκος δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν ξεχνώ ποτέ και ξέρω πολύ καλά πως ό,τι κι αν μου πει, τον Νίκο θα ακολουθήσω», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Επειδή ξέρει πόσο έχω πονέσει για τη συγκεκριμένη ιστορία, ήθελα τη στήριξή του. Για τους δικούς του λόγους ήθελε να κρατήσει τις αποστάσεις και το είχε πει σε εμένα προσωπικά. Ίσως να μην ήθελε να το συνεχίσει με αυτό που είπε. Είχα την ανάγκη αυτή και του το είπα. Ο Νίκος πολλές φορές είναι σαν μπαμπάς, σαν αδελφός, σαν γκόμενός μου πολλές φορές και νιώθω προστασία από εκείνον. Μου το έχει κάνει πίσω από τις κάμερες αλλά θέλω και μπροστά να βγει να με στηρίξει».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments