Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Kate Moss και η κόρη της Lila πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια...

Η Kate Moss και η κόρη της Lila πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Peekaboo της Fendi


Η Kate Moss και η κόρη της, Lila Grace πρωταγωνιστούν στην καμπάνια Peekaboo 2024 του οίκου Fendi, από τον Craig McDean.

Η Kate και η Lila Grace Moss είναι φίλες του οίκου και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην πασαρέλα της Fendi τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο Kim Jones αποκάλυψε την πρώτη του συλλογή υψηλής ραπτικής για το brand ως καλλιτεχνικός διευθυντής των συλλογών υψηλής ραπτικής και womenswear.

Το ντουέτο μητέρας-κόρης αντικατοπτρίζει έναν μητριαρχικό συμβολισμό για τη Venturini Fendi, η οποία πόζαρε με τις κόρες της Delfina Delettrez Fendi και Leonetta Luciano Fendi στις καμπάνιες #MeandMyPeekaboo, μοιράζοντας το μήνυμα ότι η τσάντα μπορεί να μοιραστεί και να περάσει από γενιά σε γενιά. Η καμπάνια #MeandMyPeekaboo έκανε το ντεμπούτο της το 2018 για τη 10η επέτειο της τσάντας και ακολουθήθηκε από εικόνες της Catherine Zeta-Jones και της Carys Zeta-Douglas, της Kim Kardashian και της Kris Jenner, της Ami και Aya Suzuki και της Chiara Ferragni με τις αδερφές της Valentina και Francesca Ferragni και τον σύζυγό της, Fedez.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments