Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα - Προβλέψεις για όλα τα...

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Στις 6 Απριλίου 2024 η Αφροδίτη από τις 01° 56’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο.

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε ότι αναγεννιέστε, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών, όσο και κοινωνικών στόχων. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε αν ασχολείστε με συλλόγους και ομάδες. Αισθηματικά, θα νιώσετε ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας, ειδικά σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, επικεντρωθείτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρεθείτε σε έναν αναβρασμό μετακινήσεων, κοινωνικών και επαγγελματικών επαφών, ταξιδιών και επικοινωνιών που από μέσα θα ξεπηδήσει κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον για εσάς. Μια ερωτική συνάντηση θα σας αναστατώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε πορεία τακτοποίησης οφειλές σε τράπεζες και δημόσιο ενώ κάποιοι θα ψάξετε κάτι καλύτερο για εσάς επαγγελματικά. Αισθηματικά, ο αυξημένος ερωτισμός και η γοητεία σας θα σας βοηθήσουν να ζήσετε έντονες στιγμές.

 

ΛΕΩΝ

Η ελπίδα και η Άνοιξη έχουν μπει στη ζωή σας και σας βοηθούν να εστιάσετε στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Κάτι νέο ξεπροβάλλει στον ορίζοντα επαγγελματικά ενώ ένα ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είτε θα λάβετε κάποια χρήματα που αναμένατε, είτε θα βελτιωθούν οι αποδοχές σας, έστω και με την έννοια ενός μπόνους. Επαγγελματικές επιτυχίες αναμένονται ενώ ορισμένοι θα κάνετε σε επαγγελματικό περιβάλλον μια αισθηματική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Εύνοια σας δίνει η όψη αυτή σε ό,τι αφορά ήδη υπάρχουσες ή νέες συνεργασίες καθώς, μέσα από συζητήσεις, θα βελτιώσετε τους όρους που σας αφορούν. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές χαράς, ρομαντισμού, ερωτισμού και πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν η ευεξία, η βελτίωση της εμφάνισής σας αλλά και η ανανέωση της κατοικίας σας, ακόμα και με την έννοια μιας ανακαίνισης. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, εύνοια έχουν οι επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ενδυναμωθούν οι κοινωνικές επαφές σας, κάτι που θα σας ευνοήσει σε πολλαπλά επίπεδα με σημαντικότερη την προσωπική σας ζωή καθώς θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θετικές και υποστηρικτικές θα είναι οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας, είτε με την έννοια μιας σχετικής αγοραπωλησίας, είτε μιας μετακόμισης. Βελτίωση θα υπάρχει και στα οικονομικά σας, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι. Αισθηματικά, ευνοούνται οι επανασυνδέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες για εσάς θα είναι γεμάτες μηνύματα, τηλεφωνήματα, πληροφορίες, ευχάριστες επαφές και θετικές ειδήσεις. Ερωτικά, το πάθος θα κυριαρχήσει και ο έρωτας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα ξαναγεννηθεί. Εύνοια πάντως υπάρχει και σε ό,τι αφορά νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οικονομική βελτίωση, που αναμένεται με την όψη αυτή, θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια και έτσι να γίνετε πιο διεκδικητικοί, τόσο σε σχέση με την προσωπική, όσο και με την επαγγελματική σας ζωή. Ορισμένοι ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

Πηγή: myastro.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments