Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλεονώρα Μελέτη: Πρόωρο τέλος για το «Mega Καλημέρα»

Ελεονώρα Μελέτη: Πρόωρο τέλος για το «Mega Καλημέρα»


Το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, αποκάλυψε ότι το «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής  ενημερώθηκαν ότι το «Mega Καλημέρα» θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και δεν θα επιστρέψει στους δέκτες μας μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, αποφασίστηκε από κοινού να σταματήσει η εκπομπή, καθώς η αντιπρόταση ήταν να μειωθεί ακόμα περισσότερο σε διάρκεια μετά το Πάσχα, λόγω των Ευρωεκλογών.

«Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη, δηλαδή μια ώρα μαζί με break, οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβάλλεται καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Είναι όλοι ενήμεροι. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον σταθμό παραμένει άκρως αρμονική.

Μαθαίνω ότι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του Mega βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη ως την επικρατέστερη για τη ζώνη 10-1 την επόμενη σεζόν. Υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η βραδινή εκπομπή. Γνωρίζω ότι και η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη δεν το απορρίπτει, αλλά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments