Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΕλένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό...

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη!»


Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 4/4 ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή ιστορία που δεν ξέρω που θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος, να μην αισθανόμαστε ασφάλεια. Εγώ αυτό ξέρω, δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν, γιατί δεν γνωρίζω τα γεγονότα, δεν ήμουνα εκεί, ούτε δικογραφίες διαβάζω, ούτε ξέρω τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας το να φτάνω έξω από την αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς και τελικά εγώ που μιλάω σε ένα τηλεφώνημα, μετά από 3 λεπτά δεν ζω, αυτό δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη κιόλας».

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι δυστυχώς ένα σκληρό σε εισαγωγικά μάθημα για κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να βρεθούνε λύσεις. Γιατί όταν κάποιος κινδυνεύει και φτάνει εκεί, ποια είναι η υποχρέωση που έχει ένα τμήμα; Να κάνει τι; Δεν σου λέω στο τηλέφωνο γιατί αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Έφτασα εκεί και σου λέω να! Τι μου κάνεις με στέλνεις σπίτι μου; Δεν ξέρω μπορεί να είναι κενά αυτά που πρέπει να τα βρουν και εκείνοι, να μην έχει ξανά τύχει κάτι αντίστοιχο, δεν το ξέρω. Αλλά εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments