Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕιρήνη Στεριανού: «Πήγα να ζητήσω βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και με κορόιδευαν»

Ειρήνη Στεριανού: «Πήγα να ζητήσω βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και με κορόιδευαν»


Με αφορμή τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, η Ειρήνη Στεριανού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως κι εκείνη είχε την ίδια αντιμετώπιση από την αστυνομία στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Στεριανού αποκάλυψε ότι στο παρελθόν, είχε ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας λόγω απειλών που δεχόταν από πρώην σύντροφό της, ωστόσο εκείνοι δεν έκαναν τίποτα.

«Μου έχει συμβεί αντίστοιχο γεγονός και να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μη με γυρίσουν σπίτι μου. Ήμουν στο τμήμα μέχρι αργά το βράδυ, με κρατάγανε με το ζόρι μέχρι να διασταυρώσουν ότι τους λέω αλήθεια και στο τέλος, 4-5 το πρωί, μου είπαν να φύγω μόνη μου, ενώ δεν είχα αμάξι. Μου είπαν ότι δεν έχουν να με πάει κάποιος και πρέπει να φύγω μόνη μου…

Δεν υπάρχει καμία προστασία… Πήγα να ζητήσω βοήθεια για απειλές που δεχόμουν, και όχι μόνο με κορόιδευαν, δεν με γύρισαν καν σπίτι μου, μου είπαν να πάρω ταξί…» είπε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments