Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔικηγόρος Γιάννη Γιοκαρίνη: «Υπήρξε μια έντονη φραστική αντιπαράθεση, δεν την έπιασε από...

Δικηγόρος Γιάννη Γιοκαρίνη: «Υπήρξε μια έντονη φραστική αντιπαράθεση, δεν την έπιασε από τον λαιμό»


Ο Γιάννης Γιοκαρίνης κρίθηκε αθώος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά την ανάκληση της καταγγελίας της συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Παναγιώτης Διαλινάκης μίλησε για την υπόθεση και αθώωση του πελάτη του στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου.

«Κρίθηκε ελεύθερος ως αθώος μετά τη σύλληψή του. Έγινε η δίκη και αφέθηκε ελεύθερος, ως αθώος. Δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο για μια υπόθεση που πραγματικά απεδείχθη ότι δεν τελέστηκε κάποιο έγκλημα ή αδίκημα. Για αυτό και κρίθηκε αθώος. Αυτή η ευαισθησία που έχει δημιουργηθεί αυτή την περίοδο (με τις γυναικοκτονίες) μπορεί να οδήγησε και σε αυτή τη δικογραφία. Υπήρξε πραγματικά μια έντονη – όπως είπαν και οι ίδιοι – λεκτική και φραστική αντιπαράθεση, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια από τον κ. Γιοκαρίνη ούτε να της επιτεθεί ούτε να την χτυπήσει. Ήταν μόνο λόγια και τίποτα άλλο.

Η κα. Μιχαλοπούλου κάλεσε την αστυνομία, όταν προσήλθαν τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Τους ευχαρίστησαν και τους είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι αστυνομικοί τους είπαν ότι πρέπει να προσέλθει στο τμήμα, η κα Μιχαλοπούλου επέμεινε ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση. Πήγαν στο τμήμα, όπως όφειλαν, δήλωσε πάλι ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση αλλά είναι αυτεπάγγελτη δίωξη. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι την έπιασε από τον λαιμό» τόνισε ο κ. Διαλινάκης.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments