Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαριαγάπη Ξυπολιά : Η εξομολόγηση για την περιπέτεια που παραλίγο να της...

Μαριαγάπη Ξυπολιά : Η εξομολόγηση για την περιπέτεια που παραλίγο να της στοιχίσει την υγεία της


Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία όπως αποκάλυψε πρόσφατα αφαίρεσε μια ελιά από την πλάτη της, η οποία θα εξελισσόταν σε μελάνωμα.

«Πριν έναν χρόνο έκανα μια απλή επίσκεψη στον δερματολόγο μου για την ακμή μου. Του είπα ότι μιας και είμαι εδώ να κάνουμε και ένα τσεκ στις ελιές που έχω. Όταν είδε την πλάτη μου, έκανε μια έκφραση και τρόμαξα λιγάκι. Μου είπε ότι αυτό που έχω πρέπει να βγει χθες. Πανικοβλήθηκα λίγο, γιατί λέω τώρα τι συμβαίνει. Έκανα και εξετάσεις σε ένα ειδικό νοσοκομείο. Μου είπαν ότι είναι πολύ ύποπτο και πρέπει να το αφαιρέσω. Ο σπίλος μου ήταν σαν μια ελίτσα που δεν ήταν ομοιόμορφη και είχε μεγάλη ρίζα.

Βγήκε μεγάλο κομμάτι από την πλάτη μου. Έμαθα από τον δερματολόγο μου ότι αυτό είναι το νούμερο 1 σημάδι ότι μάλλον δεν είναι ελιά και πάει για μελάνωμα. Έναν μήνα μετά μου είπαν ότι αν το είχαμε αφήσει, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες. Το θετικό ήταν ότι το προλάβαμε στο τσακ. Ένα μήνα μετά κατάλαβα την βαρύτητα που είχε», είπε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Στη συνέχεια η Μαριαγάπη Ξυπολιά τόνισε: «Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο για τα μελανώματα. Μπορεί να κάνει μετάσταση σε άλλα σημεία του οργανισμού σου και να γίνει καρκίνο. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τον οργανισμό μας και να κάνουμε εξετάσεις. Είναι πολύ σημαντική η πρόληψη».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments